Een passend tuinontwerp

Bent u benieuwd wat er mogelijk is met uw tuin? Le Jardin heeft veel ervaring met het ontwerpen van tuinen. Samen met u komt Le Jardin met een geschikt voorstel voor de tuin.

 

Wat komt er allemaal kijken bij een tuinontwerp?

Informatief gesprek
Ten eerste zal Le jardin langskomen bij u voor een informatief gesprek. Hierbij kunt u kennismaken met Le Jardin en kan het een en ander worden besproken met betrekking tot uw tuin. 

Schetsontwerp
Zodra Le Jardin een beeld heeft gekregen van de wensen van de klant, zal er een schetsontwerp worden gemaakt. Dit schetsontwerp zal samen met u behandeld worden, zodat u een idee heeft wat Le Jardin met uw tuin kan doen.

Definitief ontwerp
Wanneer u het eens bent met het schetsontwerp wordt het uitgewerkt tot een definitief ontwerp. 

Beplantingsplan
Een beplantingsplan volgt na het definitieve ontwerp, Le Jardin zoekt passende planten en bomen voor uw tuin zodat de juiste sfeer gecreƫerd zal worden. Het beplantingsplan wordt met de klant besproken en in beeld gebracht. Vervolgens kan er een definitief beplantingsplan worden opgesteld als de klant het eens is met de gekozen soorten.

Offerte
Wanneer de klant tevreden is met het tuinontwerp en beplantingsplan kan een offerte gemaakt worden. Deze zal vervolgens met u besproken worden en  is geheel vrijblijvend.

beplanting

Een tuin is niet compleet zonder planten en bomen vindt Le Jardin. Omdat de planten en bomen zo tekenend zijn voor een tuin zal Le Jardin met grote zorg de geschikte planten en bomen kiezen waarmee de tuin tot zijn volle recht zal komen. Dit zal visueel worden gemaakt in het beplantingsplan met de Latijnse naam er bij.