Een origineel tuinontwerp

Bent u benieuwd wat er mogelijk is met uw tuin? Le Jardin heeft veel ervaring met het ontwerpen van tuinen. Samen met u komt Le Jardin met een geschikt voorstel voor de tuin. Hieronder wordt kort toegelicht wat u kunt verwachten bij een tuinontwerp van Le Jardin.

Summary Block
This is example content. Double-click here and select a page to feature its content. Learn more

Wat komt er allemaal kijken bij een tuinontwerp?

Informatief gesprek
Ten eerste zal Le jardin langskomen bij u voor een informatief gesprek. Hierbij kunt u kennismaken met Le Jardin en kan het een en ander worden besproken met betrekking tot uw tuin. 

Voor u met Le Jardin in zee gaat vinden wij het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Zo kunnen we ook achter uw wensen komen en toe kunnen lichten wat er allemaal mogelijk is.

Schetsontwerp
Zodra Le Jardin een beeld heeft gekregen van de wensen van de klant, zal er een schetsontwerp worden gemaakt. Dit schetsontwerp zal samen met u behandeld worden, zodat u een idee heeft wat Le Jardin met uw tuin kan doen.

Dirk-Jan stelt een schetsontwerp op voor uw tuin. Bij het ontwerpen van de tuin word t

Definitief ontwerp
Wanneer u het eens bent met het schetsontwerp wordt het uitgewerkt tot een definitief ontwerp. 

Beplantingsplan
Een beplantingsplan volgt na het definitieve ontwerp, Le Jardin zoekt passende planten en bomen voor uw tuin zodat de juiste sfeer gecreëerd zal worden. Het beplantingsplan wordt met de klant besproken en in beeld gebracht. Vervolgens kan er een definitief beplantingsplan worden opgesteld als de klant het eens is met de gekozen soorten.

Offerte
Wanneer de klant tevreden is met het tuinontwerp en beplantingsplan kan een offerte gemaakt worden. Deze zal vervolgens met u besproken worden en  is geheel vrijblijvend.