Samen met de klant zorgen wij dat uw droomtuin wordt gerealiseerd. Dit doen wij met een creatieve en milieubewuste blik op de natuur.

 

Wat kunnen wij als Le Jardin voor u betekenen?

Onderhoud

snoeien 2.JPG

Heeft uw tuin een opknapper nodig? Wij kunnen uw tuin er weer als nieuw uit laten zien. We pakken uw hele tuin grondig aan. 

Bent u tevreden met uw tuin, maar kan deze wel een nieuw likje verf gebruiken? Wij pakken uw tuin grondig aan zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet.

Bent u tevreden met uw tuin, maar kan deze wel een boost gebruiken? Wij pakken uw tuin grondig aan zodat deze er weer zo goed als nieuw uitziet.

Tuinontwerp

Tekening.JPG

Is uw tuin aan vernieuwing toe en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij kunnen met u rond de tafel gaan zitten en samen met u tot een passend voorstel komen.

Bent u van plan om uw tuin op de schop te doen? Le Jardin komt met originele voorstellen om uw tuin nieuw leven te geven.


Tuinaanleg

IMG_20151128_114553.jpg

Zodra de klant tevreden is met het voorstel, kan Le Jardin aan de slag. We beginnen met een goede basis en werken stap voor stap door tot uw tuin het gewenste resultaat heeft.

Ook de aanleg zal met grote zorg door Le Jardin worden uitgevoerd.

Le Jardin gaat met grote zorg het tuinontwerp tot leven laten komen.

Wij laten het tuinontwerp tot leven komen, stap voor stap werken wij de verschillende onderdelen van de tuin uit.


Impressiefoto’s

 
 

 

“De natuur speelt een ongelofelijk belangrijke rol in het welzijn van de mens. Le Jardin geeft uw tuin energie!”
- Dirk-Jan Spierings