Even voorstellen

Mag ik me even voorstellen?
Ik ben Dirk Jan Spierings, eigenaar van Le Jardin. Ik ben sinds 1 oktober 1999 werkzaam bij Le Jardin. Bij Le Jardin kan ik mijn passie voor groen goed tot zijn recht laten komen. Ik wil deze passie graag met u delen en uw tuin laten stralen.

Geschiedenis
Le Jardin is opgericht door Ruurd van Heijst op 1 maart 1985 als eenmanszaak. Vanaf oktober 1999 tot december 2018 hebben Ruurd en ik samen een VOF gehad. Vanaf Januari 2019 zet ik, Le Jardin voort als eenmanszaak. Momenteel is er een vaste werknemer in dienst en wordt er samengewerkt met zzp’ers.

Passie voor groen
Bij Le Jardin werken we met een passie voor groen. Wij zijn gepassioneerd en op een creatieve en milieubewuste manier komen wij samen met u tot het beste resultaat.

Ik ben echt een liefhebben van planten(de natuur), ik ben van jongs af aan bezig geweest met planten en dieren. Ik vind het leuk om deze passie te delen met u, en wil u graag laten zien wat er mogelijk is in uw tuin. Ik vind het fijn om deze passie met u te delen, en het meeste uit uw tuin te halen.

Groeten,
Dirk-Jan Spierings

DSC_0059.JPG