Le Jardin

DSC_0059.JPG

Le Jardin nu
Dirk-Jan Spierings eigenaar

Geschiedenis
Op 1 maart 1985 is Ruurd met Le Jardin gestart als eenmanszaak, waar hij tot 1 oktober 1999 in zijn eentje het bedrijf runde. Op deze dag is Dirk-Jan mede-eigenaar geworden van het bedrijf. Na ruim 33 jaar met plezier samengewerkt te hebben heeft Dirk-Jan de zaak overgenomen.

Hallo,
Wij zijn (v.l.n.r) Dirk-Jan Spierings en Ruurd van Heijst, de twee vennoten van Le Jardin. Wij zullen je wat vertellen over het ontstaan van Le Jardin. Op 1 maart 1985 is Ruurd met Le Jardin gestart als eenmanszaak, waar hij tot 1 oktober 1999 in zijn eentje het bedrijf runde. Op deze dag is Dirk-Jan mede-eigenaar geworden van het bedrijf, waar we nu nog tot op de dag van vandaag nog met veel plezier samenwerken.

Naast Le Jardin is Ruurd ook actief als docent land- en tuinbouw bij de Taalbrug voor leerlingen met een taal en/of spraakstoornis met een eventuele autistische stoornis. Hier werkt hij een aantal dagen in de week, waar hij met veel plezier naar toe gaat. 

PASSIE VOOR GROEN
Wij kunnen u met trots vertellen dat wij werken met een passie voor groen. Le Jardin zal dit ook toepassen op de werkzaamheden die ze verricht. 

WAT VERTELLEN OVER OPLEIDING????

QUOTE VAN DIRK EN RUURD (wat is belangrijk in een tuin / wat doet een mooie/opgeruimde tuin met een persoon / waarom is natuur belangrijk?)